In addition, a sale of up to 1,000,000,000 can be made with crypto in the game, and my friend gave it to me via crypto because he could not give me 20kk, there was absolutely no IRL purchase/exchange or anything, and my friend has a 400+kk account, why would he risk it for 20kk or make a nonsense like selling 20kk? 20kk is nothing to him, he just gave me a little gift for being new to RU1, I hope you will consider these things because I really want to play on this server.
Кроме того, в игре можно продать до 1 000 000 000 с помощью криптовалюты, и мой друг дал мне ее через криптовалюту, потому что он не мог дать мне 20kk, не было абсолютно никакой покупки/обмена IRL или чего-то подобного, а у моего друга есть учетная запись 400+kk, зачем ему рисковать этим за 20kk или делать ерунду, например, продавать 20kk? 20kk для него ничто, он просто сделал мне небольшой подарок за то, что я новичок в RU1, я надеюсь, что вы подумаете об этих вещах, потому что я действительно хочу играть на этом сервере.